Laat uw hobby onze zorg zijn!newyear2017

Vanwege vakantie zijn wij gesloten van 22-12-2016 tot en met 16-01-2017 

Wij danken u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen van het afgelopen jaar, en wensen u een voorspoedig 2017 met veel mooie dagen !

Ook in het nieuwe jaar zien wij u graag terug via de webshop of bij ons aan de lierweg 24 F in de Lier .

PS : Voor eventuele spoedgevallen zijn wij telefonisch te bereiken op nummer : 0031-626847539

In het menu hierboven vind je de Shop. Daar is alles te vinden voor jouw Zündapp scooter, motor of brommer. Neem maar eens een kijkje! Alle onderdelen die je nodig hebt voor onderhoud, reparatie en restauratie: we hebben het. Voor diegenen die willen starten met de hobby: neem eens contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden .

Uiteraard verkopen wij niet alleen nieuwe onderdelen, maar hebben we ook een zeer uitgebreid assortiment gebruikte onderdelen, doen wij reparatie, revisie, onderhoud, restauratie, tunen, Special bouw, en alles wat met de Zündapp hobby te maken heeft .

  Naar de shop!

Je kunt altijd langskomen voor het beste advies, onderhoud en reparatie, spuitwerk, of gewoon om nieuwe ideetjes op te doen. Informeer wel even van tevoren of we er ook zijn, het is zonde om voor niks te komen. Onze locatie vindt je in het menu onder Info en dan Contact.

Dit is de nieuwe versie van de webshop. Deze week wordt deze nog verder aangekleed!

Nieuw binnen